درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1394/10/15 - 09:17:3
تعداد بازدید: 1045
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مشابهت رفتار آل سعود با داعش
ملک سلمان، آخرین پادشاه عربستان می‌شود؟
ملک سلمان، آخرین پادشاه عربستان می‌شود؟

رابرت فیسک می‌نویسد: عربستان دقیقا مثل داعش رفتار می‌کند، همه دیدیم که داعش چگونه به اتهام ارتداد سنی‌ها و شیعیان و مسیحیان را در عراق و سوریه گردن زد. اعدام شیخ نمر دقیقا به همان شیوه انجام شد، اگر نمر به دست داعش می‌افتاد دقیقا به همین شیوه او را می‌کشتند.


روزنامه ساندی تایمز، در گزارشی که در بالای آن عکس سلمان را داشت و عنوان "آیا این شاه خاندان آل سعود را از بین میبرد؟" به مساله اعدام 47 شهروند عربستانی از جمله شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعی پرداخته و مینویسد: (فریاد اعتراضی معترضین بر سر قتل نمر النمر سراسر خاورمیانه را درنوردید و بعضی از آنها به تهدید آل سعود پرداختند.)

این روزنامه سپس به اظهارات نوری مالکی، نخست وزیر سابق عراق اشاره میکند و مینویسد: (مالکی اعدام شیخ نمر النمر را با اعدام‌هایی که صدام حسین، رهبر حکومت بعثی در قرن گذشته میلادی انجام میداد، مقایسه کرد. مالکی تاکید کرد که آل سعود با این رفتارهایش به زودی سرنگون خواهد شد و دیگر جایی برای آن در عربستان نخواهد بود.)

ساندی تامیز سپس مینویسد که ایران، دشمن قدیمی عربستان در منطقه تاکید کرده که اعدام النمر جنایت است و بخش کوچکی از جنایت‌های خانواده خائن حاکم بر عربستان است. هنوز یک سال از دوران حکومت ملک سلمان 80 ساله نگذشته اما با این وجود این یک سال بدترین سال در تاریخ عربستان محسوب میشود. جهان غرب اکنون درک میکند که اندیشه وهابی که عربستان بر اساس آن پایه ریزی شده دلیل اصلی تندروی است که سراسر منطقه را در نوردیده است.

این روزنامه انگلیسی سپس تاکید میکند که دلایل و نشانه‌های بسیاری وجود دارد که نشان میدهد در درون خانواده آل سعود به دلیل سیاست ‌های تبعیض آمیزی که ملک سلمان و پسر دردانه اش محمد که در حال حاضر علی رغم سن پایینش که 30 سال بیشتر نیست، وزیر دفاع و جانشین ولیعهد شده، مشکلات و اختلافاتی به وجود آمده است.

در همین رابطه رابرت فیسک در یادداشتی که در روزنامه "ایندیپندنت اف ساندی" منتشر کرده به همین موضوع پرداخته است و مینویسد: (اعدام‌ها در عربستان شبیه اعدام‌های داعش است بنابراین غرب میخواهد چه کند؟)

فیسک همچنین مینویسد: (تا کنون سابقه نداشته که کشوری ابتدای سال را با اعدام شروع کند، امارات متحده عربی، کشور مجاور عربستان دقیقا خلاف آن عمل کرده است. برای همین چرا نباید بگوییم کارهای حکومت عربستان شباهتی به کارهای داعش ندارد. این که عربستان برای توجیه اعدام‌ها از بخش ‌هایی از قرآن استفاده میکند نشان میدهد که دقیقا همان شیوه داعش را در پیش گرفته است.)

فیسک تاکید میکند، شاید آل سعود خود تمایل چندانی به انجام چنین اعدام‌هایی نداشته باشد اما فقط میخواهد ایران و شیعیان در سراسر جهان را تحریک کند تا درگیری طایفه‌ای شدیدی، بدتر از آن چه داعش انجام میدهد در بگیرد. آن چه "مکبث" میگوید که خون خون میآورد در رفتار عربستانی ‌ها صادق است، عربستان در حالی ادعای رهبری مبارزه با تروریسم را یدک میکشد که باکی ندارد خون‌های بیگناه بسیاری چه از شیعه چه از سنی ریخته شود. عربستان دقیقا مثل داعش رفتار میکند، همه دیدیم که داعش چگونه به اتهام ارتداد سنی‌ها و شیعیان و مسیحیان را در عراق و سوریه گردن زد. اعدام شیخ نمر دقیقا به همان شیوه انجام شد، اگر نمر به دست داعش میافتاد دقیقا به همین شیوه او را میکشتند.

ساندی تلگراف نیز در یادداشتی با عنوان "نمر النمر: روحانی پر جرات عربستانی" به موضوع اعدام این روحانی مبارز و اصلاح طلب عربستان پرداخت و نوشت: دولت عربستان وقتی که نمر النمر برای خانواده حاکم در عربستان مشکلات ایجاد کرد و به مخالفت علنی با حکومت آل سعود در سال 2011 برخواست اقدام به بازداشت او کرد. او همیشه منشا نگرانی مقامات ریاض در شرق عربستان که عموما شیعه مذهب هستند، بوده است. این روحانی 56 ساله در زمان حیاتش خواستار تشکیل جبهه مخالفی در منطقه عوامیه شده بود. عوامیه یکی از مناطق فقیرنشین در استان قطیف است که خواستگاه اصلی مخالفان شیعی عربستان محسوب میشود که به دلیل اعتراض علیه تبعیض‌های اجتماعی و دینی و سیاسی حکومت آل سعود متشنج بوده است.

ساندی تلگراف همچنین مینویسد: سال 2009 سال آغاز تنش حقیقی میان نمر و خاندان آل سعود است او در این سال خواستار جدایی استان‌های قطیف و احسا و انضمامشان با مناطق شیعه نشین بحرین و تشکیل کشور واحد شیعی شده بود. او بارها به آل سعود هشدار میداد اگر خون ریزی‌های خود را متوقف نکند، تاج و تختشان را از دست خواهد داد که این مساله باعث تشدید تنش‌ها با خانواده سلطنتی شد.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/4616






*
*

*



نیز بخوانید

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه


سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.